RAWATAN RAMBUT
YANG BERKESAN

HASIL DIJAMIN DALAM 1 SESI

HUBUNGI KAMI: +603-2610 3232

3 LANGKAH MUDAH KE ARAH PEMULIHAN

Pencarian anda sudah berakhir. Teknik pemulihan kami yang terbukti keberkesanannya adalah jawapan anda untuk mengembalikan rambut yang lebat dan berseri, secara semula jadi.

LANGKAH PERTAMA

Konsultasi Peribadi

Rahsia untuk menyelesaikan masalah rambut dari akar umbinya bukan setakat penggunaan ramuan premium sahaja. Pengetahuan yang lebih mendalam mengenai punca masalah rambut membolehkan pakar kami merumuskan rawatan terbaik untuk anda dengan mengambil kira tabiat dan pengaruh faktor luaran.

VIDEO KONSULTASI

LANGKAH KEDUA

Imbasan Kulit Kepala

Bahagian tumpuan dalam perihal masalah keguguran rambut adalah kulit kepala dan akar rambut yang tidak dapat diperhatikan dengan mata kasar. Peralatan imbasan kami boleh membesarkan imej kulit kepala sehingga 200 kali ganda, bagi memastikan diagnosis yang tepat.

VIDEO IMBASANVIDEO HASIL RAWATAN

LANGKAH KETIGA

Rawatan Rambut Khas

Ramuan yang digunakan dalam rawatan kami dipilih khas daripada senarai 35 jenis herba, bagi pembentukan rawatan khusus untuk masalah rambut anda. Rawatan kami berfungsi untuk:

 • MENGURANGKAN: Menguatkan akar rambut yang sedia ada bagi mengelakkan keguguran rambut pramatang.
 • MEMULIHKAN: Memulihkan liang rambut yang tidak aktif bagi menggalakkan pertumbuhan rambut baru.
 • MENGUKUHKAN: Mengukuhkan dan melebatkan helaian rambut secara keseluruhan dengan membekalkan nutrisi tambahan.

Pilihlah Yun Nam untuk hasil yang berkekalan.

VIDEO RAWATAN

INTIPATI UNTUK RAMBUT YANG SIHAT

Produk kami menjanjikan pemulihan yang berkesan dan tahan lama dengan penggunaan herba-herba semulajadi yang berkualiti tinggi.

 • AKAR ANGELIKA / DANG GUI
  Diperkaya dengan vitamin E, akar ajaib ini juga dikenali sebagai 'dang gui'. Ia berfungsi untuk melancarkan peredaran darah, meningkatkan kadar metabolisme dan membekalkan nutrisi tambahan kepada kulit kepala untuk pertumbuhan rambut yang sihat.
 • BERI GOJI
  Sarat dengan kandungan vitamin A1, vitamin C, kalsium, fosforus dan zat besi, beri hebat ini berfungsi untuk menambah mutu warna dan keserian rambut.
 • BUNGA SAFFLOWER
  Mengekalkan kandungan zat protein dan vitamin E pada tahap optimum supaya kulit kepala sentiasa mendap. Sifat antioksidan herba ini melindungi rambut daripada molekul radikal bebas yang boleh menyebabkan rambut gugur. Sifat antioksidan herba ini melindungi rambut daripada molekul radikal bebas yang boleh menyebabkan rambut gugur.
 • RADIX
  Melancarkan peredaran darah bagi menggalakkan pertumbuhan rambut baru. Ciri antioksidan herba ini berpotensi untuk mencegah jangkitan kulat yang boleh membawa kepada masalah keguguran rambut.
 • LING ZHI
  Cendawan perubatan yang mampu mengurangkan kadar rambut beruban serta memperbaik peredaran darah.
 • GINSENG
  Kandungan Saponin (komponen anti-bakteria) yang tinggi dalam herba ini mampu menguatkan akar rambut dan mengelakkan terhasilnya kelemumur. Lebih-lebih lagi, ia dapat memanjangkan jangka hayat liang rambut.
 • POLYGONUM MULEIFLORUM
  Berkesan bagi menyuburkan buah pinggang, melancarkan peredaran darah dan mengembalikan warna rambut. Salah satu kelebihan herba ini adalah keupayaannya untuk mengawal kadar penghasilan hormon DHT supaya rambut tidak mudah gugur.
 • HALIA
  Herba ini berkesan untuk mengatasi masalah kelemumur, melancarkan peredaran darah dan mengelakkan rambut daripada menipis sambil menguatkan akar rambut.

MEMULIHKAN RAMBUT ANDA SECARA
SEMULA JADI

Nikmatilah rawatan herbalogi Yun Nam Hair Care yang berasaskan 100% herba asli dengan hanya RM28 hari ini! Hasil dijamin selepas 1 sesi rawatan*

TEBUS SEKARANG


* Terhad untuk pelanggan baru dengan masalah rambut.